Fra 25. til 29. november kan du nyte vår Signaturrett Butter Chicken + Ris for kun 199 NOK! 🍛✨
Indian Born Restauranteur Sardar Gurdial Singh kom til Oslo i 1982 og startet Indian Cuisine som grunnlegger av Maharaja Restaurant, etter å ha utviklet sine kokkeferdigheter på The Ashoka Hotel i Delhi.
Sønnen hans Karamjit Singh har nå startet den indiske Street Food Takeaway Restauranten "Take It From Baljit" og introdusert dette nye konseptet i familiebedriften i Ekeberg
Menyen spenner over retter fra hele landet, tradisjonell mat med en moderne vri. Indisk gatemat er den perfekte måten å smake på Indias enorme mat og kultur. Rettene er fulle av smak, tekstur og aromatiske krydder.
Hva med cateringkrav til din neste fest eller begivenhet? Take It From Baljit har et stort utvalg av både klassiske og moderne indiske retter.
Catering fra Take It From Baljit passer utmerket til jubileer, bursdagsfeiringer, julebord og firmafester, og andre anledninger som trenger mat og et hyggelig lokale. Skal du arrangere konfirmasjon eller barnedåp, kan restauranten vår være selskapslokalet du leter etter.
Vi har jobbet for å pakke måltidene våre på en måte som lar deg bringe kvaliteten på måltidene våre inn i hjemmet ditt. Vi elsker alltid å se deg personlig, men selv når vi ikke kan, sørger vi for at din matopplevelse er på topp!
Take it from baljit er en blanding av autentiske masalas, helt fra indiske gårder kombinert med lidenskapen og erfaringen til våre kokker. Kokkene våre har jobbet på noen av de mest fremtredende hotellene og restaurantene, som taj mahal palace, mumbai, the great palaces of the leela, bangalore og udaivillas by oberoi's rajasthan.
Hos Take It From Baljit gjør vi det enkelt: Bestill fra den vanlige menyen vår, og hent selv i restauranten. Da får du de samme deilige rettene rett hjem slik at du kan nyte et godt indisk måltid i fred og ro hjemme hos deg selv.